Aangekocht: Wiekeland 5, Warmenhuizen € 599.000,-

Vrijstaande villa met inpandige garage, gelegen op een ruim perceel van maar liefst 647 m² eigen grond in een kindvriendelijke woonomgeving.

Aangekocht: Langedijker 9, Warmenhuizen € 279.500,-

Ruime 2/1 kapwoning met garage, 3 slaapkamers en een grote achtertuin. Zeer gunstige ligging in een kindvriendelijke wijk, op loopafstand van alle winkels, de Brede School, kinderdagverblijf en sportvoorzieningen.

Aangekocht: Handelsstraat 31, Schagen € 650.000,-

Royale 3-kamer penthouse met riante dakterras van circa 75 m². De penthouse is gelegen nabij het centrum van Schagen en de Muziektuin.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je een huis kopen? Kies dan voor dé Garantiemakelaar van Schagen: Zwaan & Schouten Garantiemakelaars. Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Zwaan & Schouten aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag bij het vinden en kopen van een huis!

Geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande button voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Aangekocht: E.J. Potgieterweg 37, Heiloo € 319.500,-

Deze 2-onder-1-kapwoning met royale vrijstaande garage is gesitueerd in een groene, zeer geliefde en kindvriendelijke woonwijk in Heiloo.

Aangekocht: De Fuik 3, Warmenhuizen € 449.000,-

Aan de geliefde Fuik in Warmenhuizen staat deze vrijstaande woning met badkamer en slaapkamer op de begane grond.

 

 

Aangekocht: Noorderdracht 35, Oosterblokker € 575.000,-

Op de rand met de Bangert Oosterpolder staat dit karakteristieke woonhuis aan de Noorderdracht 35 in Oosterblokker. 

Aangekocht: Bosweg 10, 't Zand € 519.000,-

Compleet gerenoveerde vrijstaande woonhuis met riante garage/schuur. Het huis met veranda ligt prachtig vrij tussen de bloembollenvelden met de Noordzeekust om de hoek.

Aangekocht: de Vaart 1, Schagen € 365.000,-

Volledig geïsoleerde uitgebouwde hoekwoning met garage.  Gelegen in de geliefde en kindvriendelijke woonwijk Hoep-Noord, op korte afstand van het gezellige Schager centrum, NS-station, supermarkten, sportvoorzieningen, bioscoop en uitvalswegen.